Uspešni na Dirki po Sloveniji, na vrsti je še Dirka po Franciji

Kolesarska ekipa Jayco AlUla, ki jo podpira Giant, z Dirke po Sloveniji odhaja kot najboljša ekipa dirke. V teh tednih pa omenjena ekipa, ob pomoči Luke Mezgeca, naskakuje etape v najprestižnejši in najbolj znani cestni kolesarski dirki na svetu, Tour de France.

Giant Bicycles, priznana blagovna znamka koles in opreme, je že dolgo časa zavezan podpiranju vrhunskih kolesarskih ekip po vsem svetu. Poleg pestre ponudbe koles in opreme, med drugim tudi s ponosom podpira avstralsko ekipo kolesarjev Jayco AlUla. V ekipi sodelujeta tudi izjemno izkušen slovenski kolesar Luka Mezgec ter večkratna državna prvakinja Urška Žigart.

Nedavno so na Dirki po Sloveniji dokazali svojo prevlado in s tekmovanja odšli kot najboljša ekipa te dirke. Italijanski prvak Filippo Zana je osvojil skupno zmago, ekipa pa je slavila tudi na treh etapah. Ta izjemen uspeh kaže na visoko raven pripravljenosti in kakovosti ekipe, ki jo podpira Giant.

Giant na Dirki po Franciji

Vendar pa Giant ne izkazuje podpore samo na domačih tleh. Ravno v času Dirke po Franciji, ene najprestižnejših kolesarskih dirk na svetu, vam ponujajo izjemno priložnost. V naši spletni trgovini imate priložnost odkriti izjemno ponudbo cestnih oblačil priznane italijanske znamke Nalini s popustom najmanj 30%. Poleg tega lahko kupite tlačilke z vsaj 10% popustom ter očala Oakley z vsaj 22% popustom, in sicer s kodo TOUR.

Dirka po Franciji je prava priložnost, da se vsi navdušenci nad kolesarstvom opremite s kakovostno in prestižno opremo. S popusti, ki jih ponujamo na naši spletni strani lahko pridobite visokokakovostne izdelke po izjemno ugodnih cenah. Ne zamudite te priložnosti, da se opremite kot pravi profesionalci. Več o kolesarjenju, Dirki po Franciji in najnovejših modelih koles pa si lahko preberete na ☛ https://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo-sport/zacutite-veter-in-se-prepustite-svobodi-na-dveh-kolesih/672724

Če pa imate poleg interesa tudi bolj tekmovalni duh pa se lahko sodelujete v navidezni dirki in se potegujete za nagrade, ki jih podarjamo mi. Glavna in najbolj atraktivna nagrada je vsekakor kolo Giant TCR Advanced 2 Disc-Pro Compact ML Carbon 2023, poleg nje pa je na voljo še ostalih 9 manjših nagrad. Povezava do navidezne dirke ☛ https://www.rtvslo.si/sport/kolesarstvo/dirka-po-franciji/izberite-svojo-ekipo-na-touru-in-se-potegujte-za-kolo-giant/673068

05.07.2023