Garancija

Garancija za artikle

Pri garanciji artiklov se v Freestyle d.o.o. se zavezujemo k zagotavljanju garancije za vse artikle, ki jih ponujamo v našem podjetju. Ne glede na to, ali je garancija priložena ob nakupu ali ne, vam zagotavljamo, da bomo prevzeli odgovornost za izdelke, ki imajo napake v materialu ali izdelavi.

Garancija za naše artikle velja 1 leto od datuma nakupa. V tem času bomo prevzeli popolno odgovornost za napake, ki se pojavijo pri izdelku. Naša prednostna naloga je zagotoviti zadovoljstvo naših strank in skrbeti za njihove potrebe.

V primeru, da se v garancijskem roku pojavi napaka, bomo našim strankam zagotovili odziv v roku 8 dni od prijave garancije. Naša strokovna ekipa bo temeljito pregledala izdelek, da ugotovi naravo napake in zagotovi ustrezno rešitev.

Menjava artikla

V skladu z našimi garancijskimi pogoji, bomo v primeru napake v materialu ali izdelavi v garancijskem roku stranki v roku 45 dni od prijave napake popravili ali zamenjali artikel z drugim, ki bo enake ali boljše kakovosti od prvotno kupljenega. Pri tem si bomo prizadevali, da strankam zagotovimo čim manj nevšečnosti in čim hitrejšo rešitev.

Žal ne moremo zagotoviti, da bo zamenjan artikel popolnoma enak originalnemu glede barve, oblike, teže in/ali dizajna. Vsak izdelek je unikaten, zato se lahko pojavi manjše odstopanje od prvotnega izdelka. Kljub temu si bomo prizadevali najti primeren artikel, ki bo zadovoljil potrebe in pričakovanja stranke.

V primeru, da garancijski problem ni mogoče rešiti z zamenjavo s primerljivim artiklom, bomo stranki vrnili kupnino. Skrbimo za transparentnost in pravičnost v poslovanju. Poleg tega si vseskozi prizadevamo, da se naši kupci vedno počutijo zaščitene in zadovoljne.

Doživljenjska garancija artiklov

Posebej želimo izpostaviti, da imajo okvirji koles doživljenjsko garancijo. To pomeni, da vam zagotavljamo, da bodo okvirji kakovostni in vzdržljivi skozi celotno življenjsko dobo kolesa. Na dele kolesa, kot so zadnje in sprednje vilice ter gibajoči deli, pa velja garancija 1 leto. Električne komponente imajo garancijo 2 leti, kar vam zagotavlja brezskrbno uporabo električnih koles.

This will close in 0 seconds