Široka izbira

Naše kolesarske trgovine so znane po širokem izboru vrhunskih koles, kakovostne dodatne opreme, rezervnih delov in oblačil, ki zadovoljijo potrebe vseh vrst kolesarjev. Ne glede na to, ali ste začetnik, ljubiteljski rekreativec ali izkušen profesionalec, pri nas boste našli vse, kar potrebujete za optimalno kolesarsko izkušnjo.

 

Strokovna ekipa

Naša prednost je izjemna ekipa strokovnjakov, ki je vedno pripravljena svetovati in pomagati pri izbiri pravega kolesa ali opreme. Z veseljem se posvetimo vašim željam, ciljem in individualnim potrebam ter vam pomagamo najti popolno kolo, ki vam bo omogočilo udobno vožnjo in izboljšanje vaših športnih dosežkov. Poleg tega vam nudimo tudi strokovne nasvete glede vzdrževanja in servisa kolesa, da bo vaša vožnja varna in brezhibna.

 

Kje nas lahko najdete?

Naše trgovine se nahajajo v Ljubljani na Samovi ulici, v Mariboru na Pohorski ulici in v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, kjer vas pričaka prijazna in strokovno usposobljena ekipa. Naš cilj je zagotoviti vrhunsko storitev in izkušnjo, zato se zavedamo, kako pomembno je osebno pristopati k strankam. Z veseljem prisluhnemo vašim željam, vam predstavimo najnovejše modele in vam pomagamo pri izbiri prave opreme, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

 

Kakovost

Poleg tega smo ponosni na našo zavezanost kakovosti. Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci in blagovnimi znamkami, ki zagotavljajo vrhunsko izdelavo, trajnost in zmogljivost. Pri nas boste našli le najboljše izdelke, ki jih zaupajo kolesarski profesionalci po vsem svetu.

 

Vabljeni!

Z veseljem vas vabimo, da nas obiščete v naših kolesarskih trgovinah v Ljubljani, Mariboru in Slovenj Gradcu ter se prepričate o naši pestri ponudbi. Veselimo se sodelovanja z vami in vam zagotavljamo, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da boste našli popolno kolo in opremo, ki vam bosta nudila udobje, varnost in užitek pri kolesarjenju.