Newsletter: kolo meseca

Pripravljeni na vrhunsko vožnjo v vseh razmerah

Prvi poletni mesec prinaša nove akcije in še več priložnosti za užitke na cesti. Preverite aktualne ugodnosti na kolesarsko opremo, novo kolo meseca in popuste na cestna kolesa Giant! Ob nakupu nad 40 € je poštnina brezplačna.

Kolo meseca Propel Advanced 1 že za 4.299 €

Povečajte svoj užitek na cesti s tem strojem na dveh kolesih. Najnovejši Propel Advanced, zasnovan s tehnologijo AeroSystem Shaping in Giantovim vrhunskim kompozitnim materialom, združuje dokazano aerodinamično zmogljivost in enega najlažjih okvirjev v svoji kategoriji.

Za resnično prednost pred vetrom in še več moči na cesti.

V tej posebni ponudbi ga lahko dobite s popustom v vrednosti 500 €, za neverjetnih 4.299 €.

Vrhunski obročniki Cadex v akciji

V naši ponudbi najdete dodatno kolesarsko opremo priznanih znamk. Tokrat vam predstavljamo vrhunske obroče Cadex z Giantovo “Hookles” tehnologijo, ki z večjo notranjo širino platišča omogočajo, da tudi manjše in lažje pnevmatike dosegajo večjo prostornino, aerodinamična izguba pa je zato minimalna.

Pri obročnikih Cadex se lahko zanesete na odličen oprijem in vodljivost, zaradi naprednega proizvodnega procesa pa tudi na vzdržljivost in odpornost na udarce. Katere gume so kompatibilne s sistemom hookles, pri katerem se te ne zataknejo v obroč, temveč se tesno prilegajo obročniku, preverite s klikom na spodnjo povezavo ali pa se obrnite na naše svetovalce, ki vam bodo z veseljem pomagali.

POVEZAVA CADEX

Najboljše obročnike na trgu lahko zdaj dobite kar 20 % ceneje! Ne spreglejte te ponudbe in si zagotovite gladko ter udobno vožnjo.

IZKORISTI AKCIJO

Novo kolo za nove užitke na cesti

Ne spreglejte pa tudi popusta na vrhunska cestna kolesa, ki jih lahko zdaj dobite po resnično ugodni ceni. Če ste to sezono sanjali o novem konjičku, je zdaj pravi čas, da te sanje uresničite in z užitkom osvojite vse cestne izzive.

Preverite modele koles Giant v akciji in izkoristite tudi do 29 % popusta.

Varni na cesti s kakovostno opremo

Pred nami je vedno več sončnih dni in priložnosti za nabiranje kilometrov. Med obvezno opremo vsakega resnega kolesarja pa ne glede na vreme spadajo kakovostna očala, ki vas zaščitijo pred
vetrom, soncem in ostalimi nevšečnostmi na cesti. Preverite našo pestro ponudbo Oakley kolesarskih očal, ki jih lahko v trenutni akciji dobite kar 20 % ceneje.

Da se izognete neprijetni izkušnji na cesti, poskrbite tudi za ustrezno obutev. S kakovostnimi kolesarskimi čevlji lahko preprečite marsikatero poškodbo, kolesarjenje po cesti ali gozdnih
poteh pa je lažje in hitrejše. V trgovinah Freestyle imamo na zalogi vrhunsko obutev Giant, ki zadosti potrebam profesionalnih in rekreativnih kolesarjev. Ste že izbrali svoje?

Pripravljeni na deževne dni

Vreme poleti pogosto preseneti, a naj vas mokra cesta ne ustavi. Vse, kar potrebujete, so motivacija in dobri blatniki. Verjamemo, da prvo že imate, blatnike pa lahko enostavno naročite v spletni trgovini Freestyle.

Tako boste to poletje pripravljeni na vsako vreme in na vse terene. Preverite široko ponudbo, naročite in uživajte na naslednji turi!

19.06.2023