Kolo meseca julija: Giant Propel Advanced Pro 0
Spoznajte aero kolo, ki je bilo ustvarjeno za hitrost!

Predstavljamo Giant Propel Advanced Pro 0 – kolo, ki postavlja nova merila v svetu cestnega kolesarstva. Z napredno aerodinamiko, visokozmogljivim karbonskim okvirjem in integrirano razporeditvijo kablov ponuja visoko zmogljivost in čist videz. Opremljeno z vrhunsko Shimano Ultegra Di2 opremo in Giant SLR 1 50 Carbon Disc WheelSystem obroči, je to kolo zasnovano za hitrost in udobje na vsaki vožnji.

 

Napredna aerodinamika

AeroSystem Shaping, rezultat analize CFD in dinamičnega testiranja v vetrovniku, optimizira zmogljivost. Kokpit Contact SLR Aero zagotavlja najboljšo skupno aerodinamičnost, ki vam omogoča maksimalno hitrost z minimalnim naporom.

 

Kakovostni material

Okvir iz naprednih karbonskih vlaken je v celoti izdelan skozi kakovostne Giantove proizvodne postopke. Zaradi svoje togosti izboljšuje prenos moči, kar pomeni, da se vsak pedalni obrat učinkovito pretvori v gibanje naprej. Poleg tega karbonski okvir učinkovito absorbira vibracije s ceste, kar zagotavlja bolj udobno vožnjo tudi na daljših razdaljah.

 

 

Čist videz

Integrirana razporeditev kablov skozi krmilo omogoča lepši izgled kokpita in večjo aerodinamičnost.

 

Nepremagljiva ponudba

S svojim naprednim karbonskim okvirjem, zmogljivo Shimano Ultegra Di2 opremo in Giant SLR 1 50 Carbon Disc WheelSystem obroči, Propel Advanced Pro 0 postavlja nova merila v svetu cestnega kolesarstva. Z zdajšnjo znižano ceno 5.999,00 € je to kolo odlična ponudba na trgu.

 

Specifikacije modela Giant Propel Advanced Pro 0

Okvir: Advanced karbon, disc

Vilice: Advanced SL-Grade karbon

Menjalnik: Shimano Ultegra Di2

Obroči: Giant SLR 1 50 Carbon Disc WheelSystem

Krmilo: Giant Contact SLR Aero

 

Kolo Giant Propel Advanced Pro 0  je trenutno na zalogi v velikostih  M, ML, L (z možnostjo donaročila). Za ogled cene in drugih specifikacij kliknite TUKAJ.

Za ogled vseh modelov serije Propel kliknite TUKAJ.