Gravel zdaj tudi za ljubitelje flat bar-a!

Na novi seriji koles FastRoad so na Giant-u razvili nov sistem ravnega krmila (angl. flat bar), ki ponuja veliko število prednosti.

Kolo Giant FastRoad AR 2024 se ponaša z elegantnim kompozitnim okvirjem, ravno postavitvijo krmila (flat bar) in sposobnostjo gladke vožnje po vseh terenih, od mestnih ulic do gozdnih poti, s popolnim ravnovesjem med hitrostjo, udobjem in nadzorom. Kolo FastRoad AR je odlično za vse ki bi imeli gravel kolo, pa vam ne ustreza cestni tip krmila (drop bar).

 

Elegantna oblika

Zaradi naprednega kompozitnega okvirja in elegantne oblike je ta model lažji od različice iz aluminija. Z obliko okvirja je izboljšan prenos moči, ki vam omogoča, da lažje pospešite in se vzpenjate hitreje z manj napora. Opremljen je z menjalnikom Shimano Deore in nudi odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

 

Gladka in stabilna vožnja

Ravna geometrija krmila omogoča bolj pokončen položaj pri vožnji in prinaša bolj zanesljivo upravljanje. Kolutne zavore nudijo dodaten nadzor v vseh pogojih. Kombinacija kompozitne sedežne opore D-Fuse in sedeža ErgoContact omogoča udobje v zahtevnejših terenih.

 

Prilagojen vsem terenom

Pnevmatike brez zračnice s premerom 40 mm prostornine ponujajo svobodo in vsestranskost za vožnjo po vseh terenih, od gladkih cest do neravnih kolesarskih stez in makadama. Nastavitve z enim ali dvojnim verižnikom so na voljo pri različnih modelih, da ustrezajo posameznemu slogu vožnje in terenu.

 

Prednosti ravnega krmila (flat bar):

  • višja drža in širši oprijem,
  • izboljšano ravnotežje,
  • boljši nadzor nad kolesom,
  • olajšano prestavljanje in zaviranje (brez premika rok),
  • stabilnost pri večjih hitrostih,
  • večje udobje med vožnjo.

 

Kolo Fastroad AR je primerno za vse, ki želijo eno kolo za vse terene. Zaradi višje in bolj udobne drže ga priporočamo tudi za kolesarje z bolečinami v ledvenem delu hrbta! Trenutno zalogo, ceno in druge specifikacije si lahko ogledate TUKAJ, ali pa se oglasite v trgovini, kjer vam nudimo prijazno in strokovno svetovanje.

05.01.2024