Predsezonski servis?

Pripeljite na veliki servis sedaj že za 39 eur

Ste svojemu kolesu že privoščili letni, predsezonski servis? Sedaj je pravi čas!

Zelo pomembno je, da se kolo redno vzdržuje, saj je le tako res varno za uporabo. Vam preskakuje menjalnik, cvilijo zavore, odziv vzemetenja ni kot ste želeli? Če se kolo nekaj časa ne uporablja, recimo temu sezonski počitek v zimskih mesecih, ali pa se veliko uporablja lahko pride do manjših nepravilnosti ali obrabe pri njegovih komponentah. Velikokrat kolesa tudi niso deležna zadostnega čiščenja, kar privede do morebitne kerozije. Vse zgoraj našteto povzroča obrabo delov na kolesih kot so veriga, zobniki, menjalnik, zavore, zavorne obloge, vzmetenje in pa tudi motorja in baterije pri e-kolesih, zato vas v izogib dodatnim visokim stroškom novih komponent vabimo na pregled in pripravo kolesa na novo sezono.

Za vas smo pripravili vročo predsezonsko servisno akcijo, kjer vam veliki servis in pregled kolesa v vrednosti 79Eur opravimo za pol cene.

Veliki servis (vse nastavitve, nastavitev zavor, menjalnikov, pregled, mazanje in nastavitev vseh ležajev, razstavljanje in sestavljanje komponent, kontrola tlaka v zračnicah, mazanje verige, posodobitev e-kolesa, centriranje obročev, trajanje servisnih del do 2,5h)

Ali ste vedeli:

-V primeru, da se verige ne vzdržuje pravilno, redno maže z mazivi ali zamenja pravočasno, se le ta raztegne, kar uničuje tudi zobnike in kaseto.

-Če ste kolo imeli pospravljeno, je lahko zaradi temperaturne razlike prišlo do spremembe tlaka v pnevmatikah ali vzmetenju, zato pred ponovno uporabo preverite le te.

-Ste že opravili prvi servis. V primeru, da ga niste, vam morebiti ne velja garancija na izdelek.

-Ste lastnik e-kolesa? Motorji razvijajo še dodatno moč in posledično tudi dodatno obremenitev na pogonske in druge mehanske sklope. Poveča se obraba in za to je potrebno e-kolesa še malo bolj redno vzdrževati.

-Če kolo ni bilo redno čiščeno so lahko zmanjšane zavorne sposobnosti kolesa, zato preverite zavorne komponente: Da ploščice niso obrabljene ali kemično reagirale z umazanijo, da so zavorne ročice prezračene in zavore delujejo normalno ob pritisku ročice, da disk ni masten…itd.

Vse to in še več pa vam preverimo na servisu v Ljubljani ali Mariboru. Na servis se enostavno naročite po telefonu na telefonsko številko ali preko email naslova:

  • FREESTYLE GIANT v Ljubljani, na Samovi ulici 14, 01 2362370, ljubljana@freestyle.si
  • FREESTYLE GIANT v Maribor, na Pohorski ulici 7, 02 6144600 maribor@freestyle.si

Ne veste s čim bi očistili svoje kolo?

Pri nas najdete ogromno izdelkov, ki omogočajo uporabniku, da skrbi za svoje kolo. Ponujamo vse od čistil prijaznih okolju pa do maziv za zaščito. Lahko pa vam kolo očistimo tudi mi.

Preverite ponudbo izdelkov

16.02.2023