Takoon Surf Kombo Kit

Za razburljiva vodna doživetja

Pozdravljeni ljubitelji vodnih športov! Danes bomo raziskali dva izjemna Takoon kombo kit-a, ki bosta vaše vodne avanture popeljala na višjo raven. Predstavljamo vam Kitesurfing Kombo Kit in Wing Kombo Kit, oba opremljena z vrhunsko Takoon opremo.

Kitesurfing Kombo Kit

Za tiste, ki ljubite veter v laseh in valove pod nogami, je Kitesurfing Kombo Kit prava izbira. Set vključuje Kite Takoon, Takoon Handle Bar in Takoon Board – popolno združitev zmogljivosti, stabilnosti in vrhunskega oblikovanja. GRATIS pa vam zraven kompleta podarjamo Pumpo Takoon HP double action.

 

Takoon Kite

Kite Takoon Furia (Version 2, velikost: 9m) je izdelan z najnovejšo tehnologijo, ki omogoča natančno nadzorovanje in visoko zmogljivost na vodi. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kitesurfer, boste navdušeni nad njegovo agilnostjo.

 

Takoon Bar

Nadzor je ključ do uspešnega kitesurfinga, in Takoon Sweet Bar (Version 4, 48) vam omogoča popolno upravljanje vašega kite-a. Ergonomska zasnova in visokokakovostni materiali zagotavljajo udoben oprijem in maksimalen nadzor.

 

Takoon Kite Board

Takoon Source Orange Board (139×42) pa bo poskrbel, da boste drseli po valovih kot pravi profesionalci. Združuje stabilnost in odzivnost, kar pomeni, da se boste počutili samozavestno na vsakem valovanju.

 

Wing Kombo Kit

Za tiste, ki iščete novo dimenzijo v vodnih športih, je tu Wing Kombo Kit. Ta vsebuje Takoon Wing, Takoon Foil in Takoon Wing Board – idealno združenje za vse, ki si želijo poskusiti ta nov neverjetno zanimiv šport! GRATIS vam poleg kompleta podarjamo Leash of Wing Takoon.

 

Takoon Wing

Inovativna zasnova Takoon Ultra Winga (Version 2, velikost 5.5, c1) omogoča neverjetno lahkotnost in stabilnost. Odkrijte občutek svobode, ko se wing upre v veter, vi pa drsite po vodi.

 

Takoon Foil

Takoon Foil X-Glide Complete (1450mm2, mast 75/85) bo dodal ekstra dimenzijo vašim pustolovščinam. Narejen z vrhunskimi materiali omogoča gladko drsenje po vodi in vzletanje v zrak s skorajda nič napora.

 

Takoon Wing Board

Za popolno izkušnjo pa poskrbi Takoon Board Comet (Version 3, velikost 5.3, 95L). Združuje stabilnost in odzivnost, kar vam omogoča natančno krmiljenje in elegantno drsenje po vodi.

 

Ne glede na to, ali ste navdušenec kitesurfinga ali želite poskusiti nekaj novega z wing surfingom, so Takoon Combo Seti prava izbira. Vsi kombo kiti so združljivi z drugimi izdelki iste vrste (npr. druga velikost). Odkrijte svet vodnih športov z vrhunsko Takoon opremo in doživite neustavljivo razburljivost na vodi!

09.11.2023