Kolo meseca marca: Giant TCR Advanced 1 Disc

Odkrijte revolucijo v hitrosti in udobju: TCR Advanced 1 Disc postavlja nove standarde vožnje

Napadanje zmage na dirki ali podiranje osebnega rekorda. To karbonsko cestno kolo vam daje hitrost, učinkovitost in nadzor, da z njim odkrivate svoje meje in jih potisnete še dlje.

Spoznajte Giant TCR Advanced 1 Disc:

  • Napredna geometrija 



Z impresivnim razmerjem togosti in teže ter posodobljeno obliko aerodinamičnih cevi je ta okvir zasnovan tako, da cestnim kolesarjem zagotavlja vrhunsko zmogljivost pri vzponih in aerodinamičnost pri spustih. Vsak pedalni obrat se pretvori v neprekosljivo moč, ki vam omogoča premagovanje tekmecev in doseganje novih rekordov.

 

  • Napredna aerodinamika



Vsaka oblika cevi je bila analizirana, inženirsko obdelana in testirana s strani Giant strokovnjakov, da ustvari celotno strukturo z znatno nižjim zračnim uporom pri širšem razponu kotov zasuka. Z minimalnim naporom dosežete maksimalno hitrost, kar vam daje prednost na vsakem kilometru poti.

 

  • Popoln nadzor

Integrirane disk zavore zagotavljajo gladko, močno zavorno moč in modulacijo za dodaten nadzor v spremenljivih vremenskih in cestnih razmerah. Ravne montaže in osi povečujejo togost in izboljšujejo splošno upravljanje, medtem ko dodaten prostor v okvirju in vilicah omogoča uporabo pnevmatik večjega premera do 32mm.

 

  • Zagotovljeno udobje

TCR Advanced 1 Disc ima Giant Approach sedež, ki prinaša popolno mešanico udobja in podpore. Z optimizirano obliko in ergonomsko zasnovo izreza, ki zagotavlja udobje za široko paleto položajev vožnje, ter lahkotno, visoko elastično PU peno, ki vam nudi maksimalno podporo.

 

  • Nepremagljiva ponudba

S svojim naprednim karbonskim okvirjem, zmogljivo Shimano 105 Di2 opremo in Giant P-R2 Disc obroči, TCR Advanced 1 Disc postavlja nova merila v svetu cestnega kolesarstva. In z zdajšnjo znižano ceno 2.599,00  je to kolo resnično nepremagljiva ponudba na trgu. Zgrabite svojega  TCR Advanced 1 Disc še danes in se odpeljite na epske vožnje.

 

Specifikacije modela Giant TCR Advanced 1 Disc

Okvir: Advanced-Grade composite (karbon), disc

Vilice: Advanced-Grade Composite (karbon), full-composite OverDrive steerer, disc

Menjalnik: Shimano 105 Di2

Obroči: Giant P-R2 Disc wheelset, aluminij

Krmilo: Giant Contact (XS:40cm, S:40cm, M:42cm, M/L:42cm, L:44cm, XL:44cm)

 

Kolo Giant TCR Advanced 1 Disc je trenutno na zalogi v velikostih S, M, ML, L. Za ogled cene in drugih specifikacij kliknite TUKAJ.

Za ogled vseh modelov serije TCR Advanced kliknite TUKAJ.

29.02.2024