Kolo meseca aprila: Giant Stance E+ 0 Pro

Raziskujte brez omejitev z gorskim električnim kolesom Giant Stance E+ 0 Pro

Spoznajte GIANT Stance E+ 0 Pro, vrhunsko gorsko e-kolo, ki združuje napredno tehnologijo in inovativno oblikovanje. Z močnim motorjem SyncDrive Pro in zmogljivo baterijo EnergyPak 800 je to kolo zasnovano za tiste, ki uživajo v dolgih kolesarskih avanturah.

 

Napredna geometrija

Kolo GIANT Stance E+ 0 Pro je oblikovan tako, da zagotavlja stabilnost in udobje, z nizko postavljenim težiščem za boljše ravnotežje. Njegov okvir ima značilno obliko, ki omogoča enostavno manevriranje po tehničnih poteh, zahvaljujoč 125 mm hoda zadnjega vzmetenja in 140 mm hoda sprednjega vzmetenja.

 

Pnevmatike z večjim premerom 29 palcev pripomorejo k boljšemu prenašanju navora in lažjemu premagovanju ovir. Poleg tega ima GIANT Stance E+ 0 Pro nagnjen sprednji kot, kar pomeni, da je kolo pripravljeno za agresivnejše spuste in zahtevnejše terene.

 

 

Udobno vzmetenje

Vzmetenje je opremljeno s 125mm hoda FlexPoint zadnjega vzmetenja in 140mm hoda spredaj, kar omogoča izjemno absorbcijo udarcev in zagotavlja gladko vožnjo po zahtevnih terenih. Prilagodljivost in odzivnost vzmetenja zagotavljata trdno povezavo s tlemi in izboljšano kontrolo, kar je ključno za samozavestno vožnjo. Polno vzmetenje prispeva tudi k splošnemu udobju pri vožnji, zmanjšuje utrujenost kolesarja in omogoča daljša kolesarska raziskovanja.

 

 

Zmogljiv motor

Motor SyncDrive Pro se ponaša s 85Nm navora, kar zagotavlja močne in gladke pospeške tudi na strmih terenih. Motor SyncDrive Pro je zasnovan za intuitivno vožnjo, saj se odziva na silo, ki jo kolesar vloži v pedala, kar pomeni bolj naraven občutek pri poganjanju. Poleg tega je izjemno energetsko učinkovitost, kar pripomore k večjem dosegu baterije in posledično daljšim avanturam na kolesu.

 

Vzdržljiva baterija 

Baterija EnergyPak 800, ki je vgrajena v kolo ponuja najvišji možni doseg do 250 km v idealnih pogojih, kar kolesarjem omogoča izjemno dolgo vožnjo. Z integrirano zasnovo baterije je polnjenje hitro in preprosto, tako se lahko po kratkem postanku hitro vrnete nazaj pot. EnergyPak 800 je poleg dosega izjemno zanesljiva baterija z dolgo življenjsko dobo. Domet z enim polnjenjem se zelo razlikuje glede na več okoliščin, kot so: zunanja temperatura, odpornost na veter, tlak v pnevmatikah, dvig terena in površina, teža kolesa in tovora, pospeški, vzdrževanje e-kolesa in stanje baterije.

 

ENERGYPAK 800 / SYNCDRIVE PRO

Pogoji & domet

Slabi: 70 km

Dobri: 140 km

Idealni: 250 km

 

Vrhunska oprema 

Gorsko e-kolo je opremljeno z zadnjim menjalnikom Shimano Deore XT LinkGlide, z 11 prestavami in tehnologijo Shadow+, ki kolesarjem zagotavljata natančno in zanesljivo prestavljanje tudi v najzahtevnejših terenskih pogojih. Za dobro zavorno moč in zanesljivost pri hitrostih in spremenljivih pogojih so nameščene zavore Shimano SLX  in hidravlične disk zavore s premerom 203 mm. Prestavna ročica Shimano Deore XT LinkGlide omogoča kolesarjem hitro in gladko menjavanje med prestavami, kar je ključnega pomena za vzdrževanje optimalnega ritma vožnje.

 

 

 

  • Nepremagljiva ponudba

Z zdajšnjo znižano ceno 4.999,00 € je to gorsko e- kolo res nepremagljiva ponudba. Zgrabite svojega Stance E+ 0 Pro  še danes in se odpeljite na dolge in udobne vožnje.

 

Specifikacije modela Giant Stance E+ 0 Pro:

Motor: Giant SyncDrive Pro2 85Nm, PedalPlus 6-Sensor technology

Baterija: Giant EnergyPak 800Wh

Okvir: ALUXX SL – aluminij

Vilice: RockShox 35 Gold RL, 140mm

Amortizer: RockShox Deluxe Select+ RT

Zadnji menjalnik: Shimano Deore XT LinkGlide

 

Električno kolo Stance E+ 0 Pro je trenutno na zalogi v velikostih M, L, XL (ostale velikosti na voljo po naročilu). Za ogled cene in drugih specifikacij kliknite TUKAJ.

Za ogled vseh električnih koles kliknite TUKAJ.

29.03.2024