Ideje za darila

Ultimativni vodič s TOP 5 kategorijami za obdarovanje

Ideje za darila, ki bodo razveselile vsakega športnika, ki se ukvarja s kolesarstvom, smučanjem ali snowboardanjem. Najlepše je podariti doživetje! Darilo, ki spodbuja dobre navade, poveže ljudi in doprinese k boljšemu počutju.

 

  1. Darila do 20€, 50€ in 100€

Brskajte po artiklih z določeno denarno vrednostjo in izberite športno darilo za svoje bližnje, ki ga bodo z veseljem uporabljali.

 

2. Darila za kolesarje/ke

V kolikor je vaš obdarovanec kolesar/ka, boste pri nas definitivno našli popolno športno darilo.

 

3. Darila za zimske športnike

V kolikor je vaš obdarovanec freestyle smučar ali snowboarder, lahko pri nas najdete vse potrebno, da ga razveselite. Preglejte ponudbo smuči, palic, snowboardov in zimskih oblačil.

 

4. Kolesa

Ko podarite kolo, podarite doživetje. Kolo je najboljša investicija v lepo preživete trenutke. Spodaj lahko najdete ideje za darila, za poglobljeno svetovanje pa pokličite na 01 236 2370 (Ljubljana) / 02 614 4600 (Maribor) ali pa se zglasite v naših Freestyle trgovinah, kjer vam naši prijazni prodajalci z veseljem pomagajo.

 

5. Darilni boni

Niste prepričani glede velikosti/barve/modela? Podarite Freestyle darilni bon!  Izbirate lahko med bonom za 10€, 20€, 50€, 100€, 200€, 500€ in 1000€. Veljavnost bona je dve leti od nakupa s priloženim računom. Kupite jih lahko v poslovalnicah Freestyle v Ljubljani in Mariboru. Letos podarite doživetje!

 

Želimo vam, da čim lepše in čim bolj športno preživite praznični čas!

Ekipa Freestyle

12.12.2023