Pri izbiri kolesarskih oblačil ne gre spregledati priznanih blagovnih znamk, kot so POC, Fox, Nalini in Giant. Te znamke ponujajo širok izbor kakovostnih oblačil, ki so namenjena kolesarjem vseh ravni. Za udobje in zaščito med vožnjo so na voljo majice, hlače, jakne, vetrovke, brezrokavniki, kape, rokavice, nogavice ter galoše rokavi in hlačnice.

POC je znana po svojih inovativnih kolesarskih oblačilih, ki združujejo vrhunsko funkcionalnost, udobje in slog. Fox je sinonim za visokokakovostna kolesarska oblačila, ki so izdelana iz trpežnih materialov, kar zagotavlja odpornost proti obrabi in udobje med vožnjo. Nalini je specializirana za kolesarska oblačila visoke kakovosti, ki združujejo vrhunski dizajn, udobje in zmogljivost. Giant ponuja široko paleto kolesarskih oblačil, ki so prilagojena potrebam različnih vrst kolesarjev.

Ne glede na vašo izbrano športno disciplino ali vremenske razmere boste v teh priznanih blagovnih znamkah našli kolesarska oblačila, ki vam bodo omogočila udobno, varno in stilsko vožnjo. S temi oblačili boste pripravljeni na vse izzive in uživali v svojem kolesarskem podvigu.

OBLAČILA

Sortiraj:
Filtriraj
Kategorije
Lokacija v
Skladišču trgovine LJUBLJANA
Trgovini LJUBLJANA
Trgovini MARIBOR
Cena od - do